Työnohjausta ja koulutusta

Mitä on työnohjaus?

Työnohjaus on oman työn tutkimista, arviointia ja kehittämistä, joka tapahtuu koulutetun työnohjaajan avulla. Se on työhön, työyhteisöön ja omaan työrooliin liittyvien kysymysten, kokemusten ja tunteiden yhdessä tulkitsemista ja jäsentämistä. Työnohjaus sopii kaikille, jotka haluavat oppia ja kehittyä työssään.

Koulutuspalvelut

Etsitkö kouluttajaa tai työpajan vetäjää esimerkiksi työhyvinvointiin, stressiin ja palautumiseen, ratkaisukeskeiseen ajatteluun tai itsemyötätunnon vahvistamiseen liittyviin teemoihin? Toteutan tilaajan tarpeiden pohjalta räätälöityjä työpajoja ja valmennuksia mielen hyvinvoinnin maailmasta. Ohjaan mielelläni myös lempeää hathajoogaa ryhmille esimerkiksi kertaluontoisena tyhy- tai tutustumistilaisuutena tai vaikkapa kymmenen kerran kokonaisuutena.

Oma osaamiseni

Olen jatkuvan oppimisen vankkumaton kannattaja sekä kouluttajana että jatkuvasti uutta janoavana oppijana. Yli kahdenkymmenen vuoden kouluttajaurani aikana olen kohdannut niin esimiesvalmennusten osallistujia, valokuvaterapian menetelmäohjaajaksi tähtääviä kuin sosiaalipedagogisen hevostoiminnan opiskelijoitakin, ja toteuttanut (työ)hyvinvointiin liittyviä tilaisuuksia ja valmennuksia esimerkiksi työtiimeille, yrittäjille, esimiehille ja hyvinvoinnin edistämisestä kiinnostuneille pienryhmille.

Olen taustaltani kasvatustieteiden maisteri (psykologian, kasvatustieteen ja terveystiedon opettajan pätevyys). Työnohjaajana (STOry) toimin integratiivisella työotteella, ja ohjaan niin yksilöitä, ryhmiä kuin esimiehiäkin. Olen myös prosessikonsultti ja työyhteisösovittelija. Parhaillaan käynnissä on stressilääketieteen opinnot.

Ota yhteyttä: tiina.anttila@timanttila.fi.